surprise from Saba

May 13, 2014

I’ve ‘met’ so many nice people over the internet and through blogging. Els from Saba is one of them and it was so nice to see her when she came over to the Netherlands last month. I’d arranged to meet her and we were chatting as if we’d known each other for a long time. Els is a very nice person and it was such a lovely surprise today to find mail from Saba in my letter-box. Els had sent me this photo card of her work with an image of beautiful Saba and one of her handdyed silk scarves. I’m really pleased with them!

Ik heb al zo veel leuke mensen ‘ontmoet’ op het internet en door het bloggen. Eén daarvan is Els, die op Saba woont. Het was zo leuk om haar in het echt te ontmoeten. Zij ging met Nienke en Marrie-Jette naar het Textielmuseum in Tilburg en ik had daar met hun afgesproken. We hebben een flinke tijd zitten kletsen op het terrasje voor het museum (tot we door de ober ‘weggejaagd’ werden omdat het al lang sluitingstijd van het museum was :-)). Het was alsof we elkaar al heel lang kenden.

Els is een heel lieve en aardige vrouw en het was zo’n leuke verrassing vanavond om post van Saba in mijn brienvenbus te vinden: een fotokaart van haar werk met een afbeelding van het prachtige Saba en één van haar geverfde zijden sjaaltjes. Ik ben er hartstikke blij mee! De foto’s zijn een beetje donker want ik heb ze net nog gemaakt en het is niet meer zo heel licht buiten.

3 Responses to “surprise from Saba”

  1. emommers Says:

    :)

  2. hannie Says:

    Erg leuk Meta om zo’n fijne post te krijgen! ik heb Els tijdens onze tt in Middelbeers ook voor het eerst in het echt ontmoet, zeker een hele lieve vrouw!


Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 228 other followers

%d bloggers like this: